Део, Лео и Мойсей мечтаят за "Сладките й устни"


Део, Лео и Мойсей мечтаят за "Сладките й устни"
Снимка: ПР

Лятото наближава и дежурният тандем Део и Лео го стартират по традиция предварително с горещо ново парче. То носи името "Сладките й устни", а видеото направи премиерата си на 1 април – Деня на шегата, като поредното намигване на момчетата да гледаме с чувство за хумор и усмивка на живота. В новия си проект Део и Лео работят с Мойсей.

"Търсихме нещо различно, затова и имахме нужда от мелодичен мъжки глас. С Мойсей се познаваме отдавна и за миг не се поколебахме да го поканим", казва италианецът.

Парчето всъщност съществува от две години. Текстът е дело на група "Скандау", които го подаряват на приятелите си Део и Лео, а бийтът е на руснака M1chellz. За да получи достойно представяне обаче българо-италианското дуо искали да измислят по-специален клип. Спират се на анимацията – предизвикателство, което не са поемали до момента. Доверяват се на Грозен ентъртеймънт, които рисуват супер забавното и запомнящо се видео изцяло на ръка през последните две години. А като за капак на всичко Део и Лео вкарват целите си семейства в сюжета.

"Винаги сме бягали от вулгарните текстове и се стремим да се изразяваме с шеговита ирония. Това се превърна в нашата запазена марка, на която не изневеряваме и в новата ни песен "Сладките й устни", казва Део.

Историята в мини-филмчето разказва за плажните свалки, които Део и Лео се опитват да завъртят с типична напудрена госпожица със сочни устни. Естествено удрят на камък, а през това време Мойсей се забавлява във водата. И докато мерят дължината на краката на красавицата с поглед и пускат селфита от плажа, съпругите им - Мариана и Лучия, попадат на кадрите в интернет.

Един от най-забавните моменти в правенето на видеото е, когато два месеца преди премиерата всичко било почти финално нарисувано, но на Део му се ражда втори син. Аниматорите връщат наново кадрите и дорисуват малкия Теодор в ръцете на Мариана. Като благодарност към "Скандау", във видеото се появяват и анимираните герои и на Тото и Лъчо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама
Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама