Джеймстаун или как три жени опитомяват Америка по Epic Drama

  • Джеймстаун или как три жени опитомяват Америка по Epic Drama
    Дата: Снимки: Epic Drama
Дата: 17.01.2019 Снимки: Epic Drama
Iwoman.bg

В изумително красивата, но неопитомена пустош на Вирджиния е разположена английската колония Джеймстаун. Селището едва успява да оцелее през първото си десетилетие, когато назрява промяна, предизвикана от пристигането на новия губернатор (в ролята Джейсън Флеминг от „Две димящи дула“) и 100 „девици за жени“ – подарък от Вирджинската компания, за да го превърне в проспериращ град. С новия губернатор идва и харта, която дава земя на най-ранните заселници в отплата за лоялността им. Новите закони, обаче, предизвикват търкания както между тях самите, така и с месното население.

Подгответе се „Джеймстаун“ да стане новата ви любима сага тази година, тъй като вече са заснети три сезона. Сериалът проследява съдбата на три жени - Верити (Ниам Уолш), Джослин (Наоми Батрик) и Алис (Софи Рандъл), които се опитват да изградят живота си в новата колония.

That’s a wrap on #Jamestown S3! Goodbye to Verity. I sure will miss this contrary mare.

Публикация, споделена от Niamh Walsh (@niamhawalsh) на

Верити (в ролята е Ниам Уолш, най-телевизионното от трите свежи лица тук, позната ви от Jekyll & Hyde) - пристига в „Джеймстаун“ в търсене на бягство от проблемното си минало и когато се изправя лице в лице със съпруга си, притежател на гостилницата, изпитва страх, че е направила ужасна грешка като е напуснала Англия. Непокорна, невъздържана, с войнстващо негодувание срещу всякаква несправедливост, Верити бързо влиза в пререкания с властимащите в града. Скоро, обаче, осъзнава истинския потенциал на тази красива земя, както и че за да остане част от тази общност, трябва да защитава тези, които обича.

Джослин (в ролята е Наоми Батрик от сериалите „Един много английски скандал“ и Crossing Lines с Том Влашиха) е с по-високо социално положение от повечето жителки на Джеймстаун и може би най-лукавата в селището. Изтънчена, но с неутолима жажда за власт, тя няма да позволи на някакъв си патриархат да провали плановете й. Пиперливият й език прикрива уязвимост и тайна, която заплашва да я погуби. Съпругът й Самуел е ковчежник на компанията, който има положение, но е прекалено честен, така че на нея й се налага да бъде по-изобретателна, за да повлияе на напредъка му по свой начин.

Алис (в ролята е Софи Рандъл, позната ви от „Остри козирки“/ Peaky Blinders, както и „Бодигард“, за който Ричард Мадън миналата седмица взе „Златен глобус“), фермерско момиче от Норфолк, не е развълнувана от новия си дом. Когато е неописуемо наранена от предопределения й съпруг, тя трябва да потърси справедливост в един свят, силно предубеден срещу нея и жените изобщо. Определена за непоколебимия Хенри Шароу, на Алис сякаш й предстои нерадостна съдба, но тя намира своя причина да продължи напред. Чувството й за справедливост и находчивостта й ще й гарантират сигурно място в сърцето на общността.

Пълният с обрати сюжет проследява живота на новите пришълки, които правят светкавично впечатление и се озовават в нов свят на любов, желания, власт и оцеляване. Любовни триъгълници, разгорещени вражди и свирепа конкуренция създават конфликти за обитателите, обединени от категоричното си желание да оцелеят и преуспеят в новия си живот.

„Джеймстаун“ е с премиера по Epic Drama на 20 януари и ще се излъчва всяка неделя от 22:00 с повторение във вторник и в събота, след 22:30.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на TV1000, достъпен без допълнителна месечна такса и без прекъсвания за реклама, вече във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, в NetWorx – на позиция 230, както и в NET1 на 129 канал.

Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.