Дженифър Лопес разкри как се е подготвила за стриптизьорка


Дженифър Лопес разкри как се е подготвила за стриптизьорка
Снимка: Forum films

Едно от най-големите предизвикателства пред актрисите от "Да свалиш Уолстрийт" е несъмнено танцът на пилон. Констанс Ву разказва, че никога в живота си не е изпитвала подобна мускулна треска. Дори Дженифър Лопес – дългогодишна танцьорка с разнообразен опит на сцената – споделя, че това е едно от най-трудните неща, които е правила. "Тренирах почти шест месеца. Носех си преносим пилон във всеки град, за да не пропускам тренировка. Използвах мускули, за които не се бях сещала преди това".

За обучението на момичетата във филма се грижи Джоана Сапаки – бивш изпълнител и акробат от трупата на Cirque de Soleil.

Вдъхновен от истински истории, "Да свалиш Уолстрийт" е, която проследява живота на няколко стрийптийзьорки, които решават да променят правилата на играта с богатите си клиенти от Уолстрийт. В началото на 2007-а Дестини (Констанс Ву) е млада жена, която се опитва да свърже двата края и да се грижи за себе си и баба си. Това съвсем не е лесно. Всички в стриптийз клуба, в който работи – от управителя през DJ-ите до барманите – очакват своя дял от спечеленото от нея. По един или друг начин… Животът ѝ се променя завинаги, когато среща Рамона (Дженифър Лопес), която изкарва големите пачки в клуба. Двете дами моментално си допадат и Дестини научава много от триковете на професията от Рамона. А неустоимата Даймънд (Карди Би) няма как да не добави и пикантна щипка мръснишки движения. Но най-важният урок, който Дестини научава, е, че когато си част от една гнила система, трябва да прецакаш или да бъдеш прецакан. Дестини и Рамона натрупват купища пари, докато не идва крахът на фондовата борса през 2008-а. Акулите от Уолстрийт ограбват всички и се измъкват безнаказано. Сега Рамона, Дестини и още две танцьорки, които се присъединяват към тях – неудържимата Мерседес (Кики Палмър) и младата и невинна Анабел (Лили Райнхарт), ще обърнат нещата в своя полза. Схемата им за бърз успех изглежда перфектна и вярват, че никой няма да пострада. Докато нещата не излизат извън контрол.

Дженифър Лопес, която влиза в ролята на Рамона и на продуцент на филма, споделя, че това, което я привлича към проекта е, че "Да свалиш Уолстрийт" е за "алчност, власт и американската мечта; за редното и нередното; за това, колко далеч си готов да стигнеш, преследвайки мечтите си".

"Показваме един свят, който ни е добре познат от киното и телевизията, но от различна гледна точка – тази на танцьорките", описва проекта си сценаристката и режисьор на "Да свалиш Уолстрийт" Лорийн Скафария. "Епична кръстоска между криминална драма, стриптийз филм и изследване на икономическата катастрофа, която промени живота на толкова много хора."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама