Джокович взима уроци по пиано от секси пианистка (видео)

  • Джокович взима уроци по пиано от секси пианистка (видео)
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 04.09.2019 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Блестящата пианистка със световна слава Лола Астанова, която ще зарадва българската публика със своя първи концерт у нас на 10 ноември в София, Зала 1 на НДК, преподаде първия си урок по пиано не на кой да е, а на тенис фурията Новак Джокович.

В навечерието на Откритото първенство на САЩ в социалните мрежи бе публикувано видео, на което миналогодишният шампион на US Open и голям фаворит за отличието тази година с изключителна лекота и въодушевление свири перфектно на пиано.

Всъщност сръбският тенисист и Лола са близки приятели и решават заедно да се пошегуват, поднасяйки невиждан спектакъл на своите почитатели. В действителност роялите са два, като брилянтните звуци от вечния хит "We Are The Champions" на Queen идват от клавишите на Астанова, докато Ноле само имитира, че свири на пиано, типично в неговия прословут артистизъм.

Сърбинът дори се опитва да припява, макар и неуверено, но независимо от това за рекордно кратък период клипът събра над 1 500 000 харесвания и позитивни коментара. Ето какво споделят двете звезди по повод съвместното им, атрактивно изпълнение:

"И това е само след един урок! Честно казано, не мисля, че тази песен някога е звучала по-подходящо!" – споделя талантливата пианистка. От своя страна Джокович коментира: "Благодаря, професор Астанова! Добра работа".

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.