Ели Голдинг пее за щастието след любовно разочарование (видео)


Ели Голдинг пее за щастието след любовно разочарование (видео)
Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Световната суперзвезда Ели Голдинг представи новия си сингъл "Worry About Me" с участието на мултиплатинения артист и музикален продуцент blackbear.

Изпълнителката обяви също, че новият ѝ албум ще излезе на 5-ти юни, като заглавието, както и повече детайли за него предстои да бъдат разкрити.

"Worry About Me" е първият музикален проект на Ели Голдинг тази година и следва успеха на синглите "Sixteen", "Close To Me" и "Hate Me", както и кавър версията на Ели на песента на Джони Митчел, "River", която я изстреля към 3-тия й #1 сингъл във Великобритания. За новото парче Голдинг работи в екип с популярния изпълнител blackbear, който става известен през 2015 г. и от тогава е издал 5 албума през последните 5 години, като освен това пише и продуцира парчета за редица други успешни артисти.

"Worry About Me" е върховна комбинация от R&B и поп с пулсираща бас линия, докато Ели пее "baby you don’t gotta worry about me" преди blackbear да скочи в парчето с уникалния си поток от рими на припева.

Видеото, режисирано от Емил Нава, е заснето в сюреалистична гора в Средна Америка.

В разговор за песента, Ели разказва: "'Worry About Me" е песен, която написах, спомняйки си за време, когато един мъж ме искаше в удобен за него момент, точно, когато бях на път да го преодолея. Привкусът на песента не е горчив, а по-скоро хумористичен. Беше освежаващо да пиша под слънцето на Лос Анджелис, защото навремето там пишех само тъжни песни, които отговаряха на състоянието на духа ми тогава".

blackbear пък споделя: "Това е песен с пасивно, но описателно послание за харизмата на независим човек и достойното отношение. Харесвам тази страна на Ели Голдинг с това темпо и по-мрачна хип-хоп продукция. За мен тя е гласът на Великобритания и много специален артист и човек. Нямах грам колебание или липса на ентусиазъм да вляза в проекта и да заснемем това откачено видео, в което имам брат близнак."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама