Фюжън от пъстри емоции в новия клип на Графа и Белослава (видео)


Фюжън от пъстри емоции в новия клип на Графа и Белослава (видео)
Снимка: Monte music

Видеоклипът към новата песен на Графа и Белослава - "Да“" чиято премиера се състоя преди няколко часа, даде възможност на млада двойка да сподели чувствата си, като се врече в любов на морския бряг. Веселина Добринова и Иван Шалев бяха избрани сред реални двойки, които се включиха в предизвикателство в Instagram. Част от специалното жури бяха Графа и Белослава.

Песента е модерен фюжън от реге и дъб. Автори на текста са и двамата изпълнители. Музиката е на Графа с участието на Борислав Бояджиев – Борче, който от своя страна е автор на аранжимента на "Да".

Романтика, пъстрота и емоции се преплитат по необичаен начин във видеото, чийто режисьор е Васил Стефанов. Морските снимки в с. Лозенец, пред камерата на оператора Георги Марков, продължават 2 дни.

Тракът е сред песните в излезлия преди две седмици албум на Графа "Страничен наблюдател". Свежото парче ще бъде част от летните клубни участия и на двамата изпълнители.

През октомври Графа тръгва на турне със своята банда в шест български града. На 2.10 са в Кюстендил, 7.10 - Гоце Делчев, 8.10 - Смолян, 9.10 - Кърджали, 10.10 - Шумен и 11.10 - Казанлък. На 10 юни 2020 пък предстои първия голям концерт на Графа на открито - на стадион "Българска армия".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама