Хора под карантина от целия свят в новото видео на OneRepublic


Хора под карантина от целия свят в новото видео на OneRepublic
Снимка: Dennis Leupold

Една от най-успешните съвременни поп банди, OneRepublic, покани феновете си от цял свят да участват във видеото към новата им песен – "Better Days".

Оптимистичното парче, с което музикантите призоваха света да гледа напред към по-добрите дни, които ни предстоят, излезе в края на месец март след седмици на изолация и карантина, които вокалистът Райън Тедър прекарва в студиото си в Лос Анджелис след края на Европейското турне на бандата.

В условията на глобално извънредно положение и социална изолация, момчетата от OneRepublic отправиха предизвикателство към почитателите си да заснемат свои преживявания вкъщи, да споделят жестове на внимание и обич, показвайки как виртуално остават свързани със семействата и приятелите си, как техните квартали и градове са се променили, да разкрият интересни неща, с които се занимават, докато стоят защитени в домовете си.

Видеото е режисирано от OneRepublic и Джош Рикс, а кадрите в него носят усещането за глобалност, заедност и свързаност.

OneRepublic и Interscope Records (Universal Music Group) ще дарят част от приходите от видео стрийминга на "Better Days" на MusiCares - кауза към фонда за борба с COVID-19 в подкрепа на музиканти и артисти, засегнати от кризата в резултат на пандемията от коронавируса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама