И Джеймс Артур в помощ на битката с коронавируса

  • И Джеймс Артур в помощ на битката с коронавируса
    Дата: Снимки: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс
Дата: 18.05.2020 Снимки: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс
Iwoman.bg

Британският певец Джеймс Артур създаде своя благотворителна кампания в подкрепа на борбата с коронавируса и организациите SANE и NHS Charities Together COVID-19 Urgent Appeal.

За да насърчи хората да останат вкъщи и да се пазят по време на глобалната здравна криза, Джеймс стартира инициативата "Safe Inside" с нова музика, записана специално за целта, придружена от нови видеа и специален мърчандайз, като всички събрани приходи ще отидат в подкрепа на двете организации.

"Реших, че най-добрият начин да помогна е единственият, познат за мен – чрез музика. Преди няколко години написах песен, чийто текст отговаря на днешната действителност. Затова призовавам феновете си да останат вкъщи и да спасят нечий живот. Всички приходи ще бъдат използвани в помощ на работещите на първа линия и ще подпомогнат благотворителната организация за психическо здраве SANE", споделя изпълнителят.

Концепцията на кампанията се базира на нова акустична версия на сингъла "Safe Inside", който излезе през 2016 г. и е част от #1 албума на Джеймс - "Back From the Edge". Римейкът е записан и продуциран от него в домашното му студио по време на карантината и е наличен във всички дигитални платформи. Освен парчето, той пусна в продажба и готин модел суитчъри с надпис "Safe Inside".

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.