Исторически сериали, които ТРЯБВА да гледате (видео)


Исторически сериали, които ТРЯБВА да гледате (видео)
Снимка: Netflix

Предлагаме на вашето внимание исторически сериали, които трябва да гледате. Събрахме 10 такива, които горещо ви препоръчваме.

The Crown ("Кроната")

The Crown e адаптация на пиесата "The Audience", която проследява историята на младата кралица Елизабет II. Сюжетът разкрива "лични интриги, любови и политически съперничества, които остават "зад кулисите" на големите събития, белязали втората половина на 20 век".

Mad Men ("Момчетата от Медисън Авеню")

Драма за една от най-престижните рекламни агенции в Ню Йорк в началото на 60-е години - "Стърлинг-Купър". Фокусът е върху личността на един от най-загадъчните, но и най-талантливи рекламисти - Доналд Дрейпър. Намирайки се на върха на кариерата си, той противостои на конкурентите, стараейки се по всъкакъв начин да запази положението си в компанията.

The Tudors ("Династията на Тюдорите")

Династията на Тюдорите ще разкрие нова и непозната страна от Хенри VIII – един от най-противоречивите и интересни крале в многовековното минало на Англия - млад, сексапилен, интригуващ, романтичен и далеч по-сложен като персонаж от описанията в историческите архиви. Династията на Тюдорите покрива десет буйни години от живота му, както и отношенията с няколко от общо шестте му съпруги.

Peaky Blinders ("Остри козирки")

Британски телевизионен сериал за криминалния свят на Бирмингам през 20-те години на миналия век. Историята се фокусира около бандата "Остри козирки" и техния амбициозен опасен бос Томи Шелби (Килиън Мърфи).

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама