Криско: Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес

  • Криско: Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес
    Дата: Снимки: LOVE style
Дата: 18.04.2018 Снимки: LOVE style
Iwoman.bg

Рапърът Криско разкри тайната за хита си със Слави Трифонов "Гледай как се прави" и работата с шоумена.

"Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от старо парче, в което се пее "Както те обичам, ще те открадна". Само като го чух, си представих как го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага след като свърши демото, той ми каза: "Правим го". За мен това значеше много, защото Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес", разказва Криско пред списание LOVE style.

На въпроса дали рапърът би ли се включил в партията на Слави, той отговори: "Бих го подкрепил!"

Криско разкри, че прословутото "Джан-Джун" в припева на хита "Гледай как се прави" е израз, знае от Любо Киров. "Той постоянно го употребява. В някои краища означава "няма никой" – демек, че няма никой като нас и гледай как се прави", обяснява изпълнителят.

Снимките на клипа продължили два дни, а в екипа участват 70 човека. Целият декор бил построен специално за видеото. Сградата, в която снимали, имало много тесен вход и се наложило да разрушат предната фасада, за да влезнат "Ролс-Ройса" и златното "Бентли".

"По време на снимките седем пъти заби камерата в първия ден, а втория започна с това, че изгоря генераторът за ток. С всички тези красиви момичета нещата вървят бавно… докато станат косите, грима, не знам си к’во…", обяснява още Криско.

Той признава, че с приятелката си Цвети са заедно отдавна, но не мислят за сватба, защото за него бракът е демоде. А дали вече иска наследник? "Обичам децата, те ни учат и ъпгрейдват. Всички трябва да правим деца", завършва ръпърът.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.