Лейди Гага отложи издаването на албума си


Лейди Гага отложи издаването на албума си
Снимка: Getty Images/Guliver

Лейди Гага обяви тъжна новина за феновете си. Заради пандемията от коронавирус певицата отложи издаването на албума си "Chromatica", чието излизане беше насрочено за 10 април.

"Исках да ви кажа, че след дълги обсъждания взех невероятно трудното решение да отложа излизането на "Chromatica". Скоро ще обявя нова дата през 2020 г.", заяви чрез социалните мрежи звездата. Силно загрижена за настоящата здравна криза, певицата, която след няколко дни ще отпразнува 34-ия си рожден ден, обясни решението си. "Това е толкова забързан и плашещ период за всички нас... Не ми изглежда подходящо да издам албума с всичко, което се случва по време на тази глобална пандемия."

Тя информира също, че шоутата ѝ в Лас Вегас също са отложени: "За съжаление MGM трябваше да отложи моите представления във Вегас от 30 април до 11 май поради предприетите ограничителни мерки. Надявам се другите ми изпълнения в Лас Вегас през май да се проведат и веднага щом имаме нова информация ще бъдете информирани."

"За моите фенове: обичам ви. Знам, че вероятно ще се разочаровате и сте гневни и тъжни. Но също така знам, че като почитатели... като семейство... ние сме силни... Затова ви моля да бъдете грижовни в тези трудни времена", призова певицата. 

"Когато албумът излезе, искам да можем да танцуваме заедно, да се потим заедно, да се целуваме и прегръщаме... Докато не дойде това време, ОСТАНЕТЕ ВСИЧКИ ВКЪЩИ! Но ви обещавам, че когато можем да излезем отново, ще направя всичко възможно да е забавно. Нямам търпение да танцувам с всички вас!".

Преди дни певицата сподели в Instagram снимка, на която е с настоящата си половинка Майкъл Полански и обясни какво правят по време на карантина.

"Стремим се да бъдем силни, играем видео игри, карти и се грижим един за друг. Важно напомняне: намалете стреса до минимум и се движите, колкото е възможно. Ако сте заразени с коронавирус, опитайте се да не го предадете на някого. Толкова хубаво е да си останете вкъщи, ако можете. Това е такъв прекрасен жест към света", написа Гага в социалната мрежа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама