Мария влиза във VIP Brother срещу огромна сума


Мария влиза във VIP Brother срещу огромна сума
Снимка: Facebook

Колосалната сума от 160 000 лева гушва фолкпевицата Мария! Изпълнителката води преговори за участие в следващото издание на риалити шоуто VIP Brother, пише "България Днес".

Предаването вероятно ще стартира през есента, когато е началото на новия телевизионен сезон. Интересът към Мария е провокиран от поредицата грандиозни промени в личния й живот - Отварачката беше натирена от съпруга си Християн Гущеров и се отдаде на провокативен нощен живот по дискотеките. Поведението на фолкпевицата веднага е привлякло вниманието на продуцентите, които дават мило и драго да я вкарат в къщата.

Мария си знае цената и е поставила редица условия, които тепърва предстои да бъдат договорени. Очакванията към изпълнителката са да разкрие любопитни подробности от съвместния си живот с милионерския наследник Християн Гущеров, което е гаранция за висок телевизионен рейтинг. Това ще се случи срещу солидно заплащане, което може да се превърне в рекорден хонорар за родно риалити шоу. Ако това се случи, фамилията Гущерови ще бъде силно разочарована, тъй като с топлина прие Мария в дома си и показа огромно уважение към нея и дъщеря й.

Сумата от 160 000 лева подлежи на допълнително обсъждане, като може да падне, но има вероятност и да се повиши според подписания договор. Сред големите страхове на певицата са как ще изглежда без грим пред камерите и дали ще е способна дълго време да живее с хора, делейки една спалня с тях.

Луксозният живот на Отварачката през последните години рязко ще контрастира на бъдещите изпитания и лишения в къщата на Големия брат. Трудно ще е и с храната, тъй като изпълнителката следва строга диета, за да се поддържа в отлична форма. Но паричната оферта е толкова изкушаваща, че нищо чудно да стисне зъби в името на тлъстия хонорар. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама