Мегз и Шеф Петров в титаничен сблъсък


Мегз и Шеф Петров в титаничен сблъсък
Снимка: Нова телевизия

Тази вечер във VIP Brother най-известната Къща отново ще се взриви, а главни действащи лица ще бъдат най-скандалните съквартиранти Шеф Петров и Мария.

След като Big Brother позволи на Шеф Петров да говори и готви отново, той призна, че си е дал сметка за своите прибързани реакции, спрямо останалите съквартиранти и си е взел важни поуки, наблюдавайки ги отстрани. Тази вечер обаче скандалният готвач ще покаже напълно противоположно на думите си поведение и ще влезе в титаничен сблъсък с дизайнерката Миглена Каканашева, която доскоро беше сред най-близките му хора в Къщата. Продължителната размяна на остри реплики между тях ще прерасне в тежки лични обиди и обвинения, а Даниел Златков ще се намеси, заставайки на страната на Мегз.

Още един сблъсък на доскоро близки хора в шоуто ще предизвика учудването на Съквартирантите. Часове преди да напусне Къщата, Мария ще изкаже възмущението си от Енджи, а опитите на красивата ливанка да се защити само ще усложнят ситуацията. Мария ще я засипе с обвинения за нетактичност и неуважение заради помещението, в което двете спят.

В живото предаване на VIP Brother снощи фурията Мария напусна Къщата по собствено желание, а Дани Милев – по волята на зрителите. Двамата признаха, че шоуто много ще им липсва и ще следят с интерес случващото се с бившите им съквартиранти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама