На гости на кралските особи по Viasat History през декември

  • На гости на кралските особи по Viasat History през декември
    Дата: Снимки: Viasat History
Дата: 25.11.2019 Снимки: Viasat History
Iwoman.bg

Най-любопитното по Viasat History (viasathistory.bg) в идния месец.

На гости на кралските особи

Всяка неделя от неделя, 1 декември, в 12:25 ч.

Насладете се на най-величествения и царствен маратон от страхотните ни поредици за живота на кралските особи всяка неделя следобед през декември. Не пропускайте "Вътрешен поглед към кралския двор", "Личният живот на кралските особи", "Николай и Александра: последните кралски особи на Русия", "Децата на кралица Виктория", "Елизабет и нейните врагове" и "Приказки от кралската спалня".

Сезон на загадъчните убийства

Двойна доза всяка вечер от понеделник, 9 декември, в 23:05 ч.

Какъв по-добър начин да прекарате студените и мрачни зимни нощи, освен в топлото пространство на дома, ангажирани с мистериозни криминални загадки... Представяме ви "География на убийствата", "Загадъчни средновековни убийства", "Мистериите на нацистките убийства" и "Мистериите на кралските убийства".

Животни на война

Започва от неделя, 8 декември, в 22:00 ч.

Сезон: 1, Брой епизоди: 2 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Animals at War

Година: 2019

Петдесет милиона човека са загинали през Втората световна война - най-голямата касапница в историята на човечеството. Животинският свят също е бил засегнат сериозно, въпреки че не разполагаме с официална статистика на жертвите. В това число влизат бойните животни, животните, които са подкрепяли, забавлявали или утешавали хората, онези, които са ги хранили и онези, които са се превърнали в символи. На всички фронтове и във всички континенти, по всички точки на планетата, животните са придружавали хората в световния конфликт. Документалната поредица от изцяло архивни кадри, отчасти оцветени, показва как кучетата, конете, слоновете и гълъбите са се превърнали в най-добрите приятели на войниците.

Зверовете на Хитлер

Вторник, 3 декември, в 22:00 ч.

Брой епизоди: 1 x 60 мин.

Оригинално заглавие: Hitler's Jurassic Monsters

Година: 2014

Документалният филм разкрива нацистката визия за бъдещето, която се е разпростирала отвъд покоряването на европейските държави. Като част от мечтата им да изградят империя, която ще трае хиляда години, нацистите развиват подробни проекти за арийски селища и огромни ловни паркове със специално създадени "арийски" животни. Гьоринг и Химлер ангажират най-добрите немски учени в тази невероятно амбициозна програма, за да променят хода на природата. Това е научна фантастика, превърната в реалност.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.