Най-умният ММА боец влиза във VIP Brother


Най-умният ММА боец влиза във VIP Brother

Приятелят на Гергата от "Женени от пръв поглед" – ММА боецът с най-висок коефициент на интелигентност Деян Топалски ще е един от съквартирантите във VIP Brother. Това съобщава ексклузивно в новия си брой списание LOVE style.

Спортистът е роден в Плевен през 1983-а, а висшето си образование завършва в Техническият университет в София, специалност Индустриален Мениджмънт. Влюбен е в бойните изкуства от малък. Тренирал е карате, таекуон-до и кикбокс. И напук на всички, които смятат яките момчета за глупави, той показа висок коефициент на интелигентност, който притежават само 0,2 процента от хората по света. Сред тях са Стивън Хокинс и Бил Гейтс.

Тъй като не може да се издържа само от ММА той е работил какво ли не. Сега е в сферата на туризма, но преди това е бил oхрана и управител в строителна фирма.

Като всеки спортист и той носи белезите от многобройни контузии и има 5 счупвания на ръцете.

Влизайки в Къщата на VIP Brother Деян освен, че ще трябва временно да се раздели с приятелката си Гергана, ще тъгува и за домашния си любимец Балкан – от породата българско овчарско куче. Но в крайна сметка толкова неща са минали през главата му, че няма как да не издържи и това изпитание.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама