Наръчник на заблудите в "Сексът и градът"


Наръчник на заблудите в "Сексът и градът"

Едва ли съществува жена на тази планета, която да не е гледала поне един епизод на сериала "Сексът и градът". Дори и да съществува такава, сме сигурни, че поне е чувала за Кари Брадшоу – една от най-стилните съвременни ТВ героини, любителка на хубавите обувки и мъже. Е, трябва да отбележим, че някои попадения не бяха от най-добрите (за мъжете говорим)...

И дори с увереност да заявим, че "Сексът и градът" си остава един от най-революционните и култови сериали, трябва да признаем, че доста често сме се дразнили от изкривената и леко нереалистична картина, която ни се представя в него. И колкото и да отричаме, това дразнене може би е еманация на тайничкото ни желание да бъдем на мястото на Кари, която си купува най-новия модел на Manolo Blahnik, без да ѝ мигне окото.

Е, последният епизод на сериала бе излъчен преди цели 13 години, така че е време да си кажем истината в очите! Кои са най-големите заблуди, в които ни накара да повярваме през годините "Сексът и градът"?

Заблуда 1: Можете да поглъщате огромно количество храна и пак да си останете слаба.

Да, ама не! Всяка себеуважаваща се жена знае, че след като навърши 20, всяка калория буквално ѝ се лепи на дупето. Да не говорим изобщо за последиците от непрестанното тъпчене с джънк фууд и китайска храна...

Заблуда 2: Съвсем нормално е да си лягате с различен мъж всяка седмица (понякога и по-често, ако броим Саманта) и да нямате никакви проблеми с това.

Честно казано, често сме се питали как издържаха тези жени и защо поне веднъж не им се отвори някой здравословен проблем при толкова много небезопасен секс. И колкото и да ни се иска, жените в реалния живот сме все още много далече от разпускането чрез секса така, както го правят мъжете – без чувства, когато поискат и само за спорта.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗАБЛУДИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама