Никол Кидман и Чарлийз Терон участват в скандален филм


Никол Кидман и Чарлийз Терон участват в скандален филм
Снимка: Getty Images/Guliver

Никол Кидман и Чарлийз Терон ще бъдат звездите в нов филм за бившите легенди на "Фокс Нюз" Гретхен Карлсън и Мегън Кели - първите, говорили за сексуален тормоз в ефир, още преди началото на движението #MeToo.

Кидман ще играе Карлсън, бившата "Мис Америка", учила в Станфорд и Оксфорд и известна личност във "Фокс Нюз", която обвини покойния медиен магнат Роджър Ейлс в сексуален тормоз.

"Върайъти" съобщи, че Терон ще изиграе Кели, която бе изстреляна в светлините на прожекторите заради сблъсъка с Доналд Тръмп по време на кампанията му за президентските избори през 2016 г.

Изгряващата австралийска звезда Марго Роби също e в преговори, за да се присъедини към актьорския състав, написа "Холивуд рипортер".

Продуцентите заявиха, че филмът за жените на "Фокс Нюз" е понастоящем без заглавие.

Ейлс, който съоснова "Фокс Нюз" и помогна за преоформяне на консервативната американска политика, бе принуден да подаде оставка през юли 2016 г. заради обвинения в сексуален тормоз от Карлсън и последвал съдебен процес. Той отрече всички твърдения и умря по-малко от година по-късно, през май 2017 г.

Под ръководството на Ейлс, "Фокс" се превърна в най-гледания новинарски канал в САЩ - изява за ключови консервативни политически коментатори. Той също така беше основен съветник на редица републикански президенти - от Ричард Никсън до Роналд Рейгън и беше близо до Тръмп.

Карлсън заяви, че е била уволнена, отказвайки на набезите му.

Делото отвори портите за порой от обвинения на жени, включително Кели, които го обвиниха, че ги е опипвал или им е отправял нежелани намеци.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама