Нов музикален сезон стартира в Sofia Live Club

  • Нов музикален сезон стартира в Sofia Live Club
    Дата: Снимки: Личен архив
Дата: 08.09.2017 Снимки: Личен архив
Iwoman.bg

През октомври Sofia Live Club дава старт на нови музикални предизвикателства. Приключения за сетивата, които ще ни отведат в музикалния свят на любими артисти и невероятни музиканти.

На 6-ти октомври, петък, БЕЛОСЛАВА и нейната банда ще поднесат своята чувствена палитра от ритми Soulful Autumn Edition Vol.1.

Меденият глас на българската соул сцена ще ни представи най-доброто от репертоара си, както „Всяка година по същото време.“ „Красотата“ ще е присъствие, музикалната лодка ще ни носи по течението на соул и фънк, думите ще са сближават „Цяла нощ“, а настроението ще е както „Всеки път“ – неповторимо. Певицата ще влезне в колаборация с музикантите, които са неразделна част от лайв концертите й, а именно Антони Рикев - китара и програминг, Радослав Славчев – бас, Николай Данев – барабани, Елена Кокорска – вокали и грууви сетовете на Marten Roberto.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 15 лева. На място в деня на концерта ще са 20 лева.

В събота, 7 октомври, веднага се завъртаме на 180 градуса, за да развихрим емоциите с ЪПСУРТ, Мария Драгнева и колоритните Балет Нова.

Ненадминатите "улични" поети на последните две десетилетия ще се качат на клубната сцена, за да дадат подобаващ старт на музикалния сезон 2017/18. Пригответе се за рими, танци и избухване с ЪПСУРТ. Ще "кълчим кълки" нон стоп, цензурата ще е табу, а настроението ще е " 3 в 1" - лудо, приповдигнато и ескалиращо.

Билети в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще са 15 лева.

Вълненията не спират дотук, защото неделите не са това, което бяха! Няма да почиваме на 8-ми октомври, а ще се отдадем на класни електронни ритми с хипнотичната музика на FINK.

Британецът пристига със своята банда, за да представи последния си албум RESURGAM, чиято премиера е на 15-ти септември, давайки старт на едноименното турне за 2017-та. След излизането на най-новото му парче Cracks Appear, феновете буквално тръпнат в очакване за изненадите, които може да се чуят след средата на месеца.

БИЛЕТИ в мрежата на EVENTIM и партньорските каси на цена 20 лева.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.