Новото шоу на Графа - пир за меломаните и комплимент към музиката

  • Новото шоу на Графа - пир за меломаните и комплимент към музиката
    Дата: Снимки: SportLive.bg
Дата: 28.11.2018 Снимки: SportLive.bg
Iwoman.bg

Един от любимите съвременни български изпълнители - Влади Ампов-Графа, подари на почитателите си един невероятен концерт, в който имаше всичко за жадния меломан и нищо за критиката. Шоуто на изпълнителя в зала 1 на НДК донесе на многобройните му почитатели 2 часа, изпълнени с вълшебна музика, много положителни послания и майсторски изпълнения.

В хода на концерта Графа изпя част от песните, с които го знаят всички почитатели на музиката, парчета, които рядко изпълнява, а освен това представи новата си песен "Огън", която феновете веднага харесаха.

Изпълнителят пя под съпровода на невероятни музиканти и показа страхотен контакт с публиката си. Той неведнъж изправи феновете си на крака и пя заедно с тях. Графа показа цялата многослойност на музиката си, както и на гласа си, а шоуто бе съпроводено от светлинно такова. Втората част на концерта беше допълнена от лазери, които промениха изцяло визията на залата.

За радост на феновете, това бе първият от двата концерта, които Влади Ампов е подготвил. Вторият ще бъде тази вечер, ограничено количество билети все още е налично в мрежата на Ивентим, включително на касата им в билетния център на НДК. Цените са от 30 и 40 лв. За децата до 7 години входът с придружител е безплатен, а за тези до 14 е на половин цена.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.