Папи Ханс към Дара: Бебе, стой си вкъщи (видео)

  • Папи Ханс към Дара: Бебе, стой си вкъщи (видео)
    Дата: Снимки: ПР
Дата: 23.03.2020 Снимки: ПР
Iwoman.bg

Папи Ханс се вдъхнови от социалната изолация, наложена с цел ограничаване на разпространението на коронавируса. Новата му песен се казва "Стой си вкъщи" и е записана само за ден.

Текстът е повлиян от затварянето вкъщи, а във видеото главна героиня е Дара, с която певецът имаше връзка до лятото на 2018.

"Направих парчето (музика, текст, аранжимент) в рамките на няколко часа, вдъхновен от изолацията, която ме разделя от близките, с които искам да бъда, а не мога. Дара се съгласи да се снима във видеото по Фейстайм. Тя е мой много скъп човек, адски близки приятели сме и дори да живее наблизо до мен, ми липсва, защото спазваме правилата на СЗО", признава Папи Ханс.

С езика на музиката Константин Трендафилов или Папи Ханс, както е артистичният му псевдоним, играе с простичко послание, с което обаче ще достигне до всички. Всички сме вкъщи, всички се опитваме да вземем възможните мерки за превенция срещу вируса, всички живеем в неочаквано сюрреалистичен свят.

"Точно днес любовта може да прилича и на това", казва Дара. Дара е измислила хореографията на танц, който се появява към края на видеото.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.