Папи Ханс се натиска с Николета Лозанова (видео)


Папи Ханс се натиска с Николета Лозанова (видео)
Снимка: Facebook

След като Папи Ханс ни показа как се прави "Кекс" и сподели, че е "Суперпалав", вчера вечерта той пусна новото си парче - "Твой".

Песента е доста по-различна от това, което сме чували от него досега. Тя има и загадъчно посвещение - "На Р.", като все още не се знае кой се крие зад този инициал.

В клипа, дело на режисьора Георги Манов, Папи разменя ласки с Николета Лозанова. Във видеото участва и бившата му приятелка - DARA, която му е помогнала и за музиката на песента.

"Твой" вече е факт. И е песен, която изненада дори мен. Трак, който се нуждаех да направя. Благодаря на невероятните Витали Езекиев и Искрен Тончев за музиката. На Георги Манов от "Clamer Studio" за клипа. На Цветомир Горанов за стила. На Дара, Мартин Костадинов и толкова много други за незаменимата помощ. Приятно слушане", написа изпълнителят във Facebook.

След като Константин Трендафилов, както е истинското име на Папи Ханс, спечели зрителите във VIP Brother, в момента той е един от участниците в "Като две капки вода". Вече го видяхме да влиза в образите на Миро и Ник Картър от Backstreet Boys и очакваме следващите му превъплъщения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама