Яна Маринова и Александър Сано изгарят от любов


Яна Маринова и Александър Сано изгарят от любов
Снимка: Лента

Стана ясна премиерната дата на филма "Привличане". Той ще бъде в кината на 23 февруари 2018 година. В главните роли ще видим Яна Маринова и Александър Сано, които ще играят любовна двойка.

Актьорите влизат в кожата на учители в елитно частно училище, където трябва да се справят не само със своите и на учениците проблеми, но и с вътрешните интриги, които плъзват из коридорите на гимназията.

"Привличане" носи духа на най-добрите примери в жанра – супер успешната поредица "Step Up", класиката "Mean Girls".

В "Привличане" ще видим още Луиза Григорова-Макариев, Радина Боршош, Башар Рахал, Живко Симеонов, Владо Пенев и други. Именно героинята на Луиза Диана е сред най-сериозните претенденти за кралица на интригите, която няма да се поколебае да хвърли камък нито срещу класната си Лора Ангелова, нито да подлее вода на най-добрата си приятелка Соня (Радина Боршош).

Въпреки всички драматични емоции, "Привличане" носи и свеж хумор, чудесна музика с парчето "Money" на македонската звезда Слаткаристика, както и уникални танцови изпълнения, дело на топ хореографа Атанас Месечков. Яна Маринова е истинска фурия в танците, като изпълнява сама най-сложните подръжки и съчетания.

"Привличане" е дебют на Яна Маринова и като продуцент в съдружие с Башар Рахал. Актьорите се доверяват за режисурата на Мартин Макариев, който има в ръкава си успешни проекти като "Под прикритие", "Дървото на живота" и "Вила Роза".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама