Рут, Белослава и Миленита с общ концерт

  • Рут, Белослава и Миленита  с общ концерт
    Дата:
Дата: 04.07.2017
Iwoman.bg

Рут, Белослава и Миленита отново се събират. Трите Super Girls на българската лайв сцена се завръщат за един невероятен концерт на открито под звездите. Събитието ще се състои на 6 юли, този четвъртък, в Борисовата градина - клуб Маймунарника.

Нова музика, нова стилистика и много заряд са малка част от изненадите, които Рут, Белослава и Миленита обещават за тази специална вечер, като добавка към останалите им добре познати красиви песни. В събитието този път ще вземе участие и набиращата популярност млада изпълнителка от лейбъла Homeovoxmusic - Vick, която ще подгрее със своя акустичен сет - с начален час 19:30 ч. И четирите дами ще се появят на сцената със собствени банди на живо. Първа от основната част на концерта, от 20:15 ч., пред публиката ще излезе Белослава. Част по-късно идва редът на Рут, а Миленита ще закрие със сет, стартиращ в 22:15 ч.

Билети се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цена от 18 лв. Организаторите препоръчват предварителното закупуване, имайки се предвид силния интерес. Вратите на Маймунарника отварят точно в 19:00 ч.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.