Шер издаде испанска версия на хит на ABBA


Шер издаде испанска версия на хит на ABBA
Снимка: Getty Images/Guliver

Шер издаде днес испанска версия на класическата песен на ABBA "Chiquitita", а приходите ще бъдат дарени на УНИЦЕФ. Едновременно ще бъде издаден и допълнителен дигитален сингъл на "Chiquitita" на английски.

Това е първото издание на испански език в 55-годишната кариера на печелилата награди "Оскар", "Грами" и "Еми" легенда. Видеото към "Chiquitita" ще дебютира на събитието на УНИЦЕФ COVID-19 Virtual Special, което ще се излъчи в събота, на 9 май, от 8:00 pm ET (неделя, 3:00 ч. бел.пр.) на unicefwontstop.org и YouTube.com/unicefusa.

Шер, която записа вокалите си на "Chiquitita" у дома, каза: "Започнах репетициите на испанската версия през втората част на мината година. Когато всичко в света се промени, исках да помогна. Изглеждаше като правилния момент да го направя. От дълго време се възхищавам на УНИЦЕФ, особено заради работата им в образоване на младите жени. Актрисата Одри Хепбърн бе мой герой и бях толкова горда, когато тя стана техния Посланик на добра воля през 1988 г. Сега, повече от всякога, е изключително важно да приоритизираме всяко дете по света, сякаш е наше собствено".

ABBA даряват приходите на УНИЦЕФ, откакто песента за първи път излезе през 1979.

Cher ще дари 1 милион долара на многобройни благотворителни организации, фокусирани над "хронично пренебрегнатите и забравените" хора по време на пандемията от коронавирус чрез новосформираната инициатива CherCares Pandemic Resource and Response Initiative (CCPRRI).

"Не можем да забравим хората, които най-много страдат", коментира изпълнителката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама