Силна енергия за промяна в новото видео на Графа


Силна енергия за промяна в новото видео на Графа
Снимка: ПР

Влади Ампов – Графа представи видеото си към песента "Изкуствен елемент". Сингълът излиза в момент, в който преосмислямe кои са важните неща за нас, без какво не можем и от какво наистина се нуждаем, кои сме всъщност.

Историята на "Изкуствен елемент" започва през 2006 година, когато Графа издава албума "Честно в очи" и прави първото си национално турне. Песента обаче не е издадена като сингъл независимо, че за почитателите му е една от най-любимите.

През 2019 година Графа включва нова версия на "Изкуствен елемент" в албума си "Страничен наблюдател", а времето на изолация вдъхновява него и режисьора Башмоушън да създадат видеото към нея. Популярният от кино и телевизионния екран актьор Дани Ангелов, откликва на поканата да се снима в клипа, както и актьорите Боряна Ангелова, Стоян Колев и Траян Велев. Специално участие има и бащата на Графа Кирил Ампов от емблематичното трио "Спешен случай", създател и на първото телевизионно шоу за таланти Хит-1.

Песента "Изкуствен елемент" звучи красиво и носи силна енергия. Искреният текст внушава усещането за промяна и увереност във вътрешната сила, която притежаваме. Думите "Дали ще се обърнеш, да повярваш в мечтите, които си имал, преди да се превърнеш в изкуствен елемент?" ни карат да се замислим, но и да повярваме, че ние сме тези, които определяме кои сме сега и какво ще е нашето бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама