Снимат продължение на "Наистина любов"


Снимат продължение на "Наистина любов"
Снимка: outnow.ch

Една хубава новина за феновете на класическия романтичен филм "Наистина любов". Вчера режисьорът на филма Ричард Къртис съобщи, че ще заснеме продължение на лентата и отново ще събере по-голяма част от актьорския състав.

В новия филм, който ще бъде едва 10 минути, отново ще видим Хю Грант, Кийра Найтли, Лиъм Нийсън, Колин Фърт, Андрю Линкълн и Мартийн Маккуиън. 

Новата кратка лента ще покаже оригиналните герои в днешно време - 14 години след пускането на "Наистина любов" през 2003. Чрез филма, който ще бъде излъчен на 24 март по BBC One, ще се подкрепи благотворителната организация Comic Relief и тяхната инициатива Red Nose Day Actually. 

"Никога не съм мечтал да напиша продължение на "Наистина любов", но помислих, че може да е забавно да заснема 10-минутен филм, за да видя какво правят всички сега. Ние сме много благодарони, че толкова много от екипа ще могат да вземат участие - със сигурност ще бъде носталгичен момент да се съберат отново заедно и да пресъздадат образите си след 14 години", каза Къртис в изявление в сайта на Red Nose Day's. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама