Спектакъл на "Златните момичета" с участието на СкандаУ


Спектакъл на "Златните момичета" с участието на СкандаУ
Снимка: ПР

За първи път в София на 21 ноември от 19:00 часа в "Арена Армеец" ще се проведе уникален гала спектакъл на "Златните момичета" организиран от Българската федерация по художествена гимнастика и със специалното участие на СкандаУ и Depp Zone Project.

В него участие ще вземат всички невероятни, настоящи национални състезателки от ансамбъла и индивидуалното, които България и светът толкова много обичат. Освен тях ще видим и представителки от 14 клуба по художествена гимнастика от София, които ще представят школите си от най-малките до вече порасналите гимнастички, които са бъдещето на този спорт.

"Последните години гимнастиката ни много се разви и постигна големи успехи. Феновете ни в България и по света са стотици хиляди, дори милиони пред телевизионния екран. Видяхме и на Световното първенство, а и на Световните купи, проведени в София, че хората ни приемат не само като спорт, но и като социален феномен, който им носи толкова много красиви емоции, който е пример за подражание, който през последните години кара хората в България и по света да изпитват възхищение, гордост и удоволствие от красотата и таланта на "златните ни момичета". Любовта между нас и нашите фенове ражда вяра, вдъхновява и зарежда със сили. Нека чувстваме този обмен на любов по-често! Нека не само се състезаваме, но и да се забавляваме. Искаме да подарим на хората нещо красиво за да дойдат с децата и приятелите си. Това е и основната причина да решим, че е време да започнем с тези спектакли, защото любовта между “златните момичета” и публиката на живо е кратка, поради това, че спортният им път прелита бързо. Защото имаме много за показване на любимата си публиката, имаме съчетания които са уникални, които публиката в цял свят обожава и ще бъдат показани именно на 21-и ноември в зала Арена Армеец", както и други красиви изненади споделя Илияна Раева.

Голямата изненада за феновете на гимнастиката е и ексклузивното участие на група СкандаУ. "Гордеем се с успехите на нашите момичета и знаем какво им коства, защото и двамата сме бивши футболисти. За нас е огромна чест да сме част от този спектакъл и да сме на една сцена със "Златните момичета", споделя Тото от групата.

В "Арена Армеец", освен "Златните момичета", специално участие ще имат Depp Zone Project, които написаха химна на Световното първенство в София. Той ще прозвучи отново на живо със специално подготвена хореография.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама