Тази година Оскар-ите няма да имат водещ

  • Тази година Оскар-ите няма да имат водещ
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 11.01.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

За първи път от близо три десетилетия церемонията по връчването на наградите "Оскар" ще бъде без домакин. Според "Върайъти" най-важното филмово събитие в света, което ще се проведе на 24 февруари, ще бъде представлявано от филмови звезди. 

Кевин Харт отказа предложената му възможност, след като публично се появиха негови обидни туитове.

"Оскар"-ите досега са били без водещ само през 1989 година.

Продуцентите ще изберат холивудски личности, които ще представят различните сегменти, вместо да разчитат на едно име да оригиналничи в монолог.

Добрата новина е, че ключовите промени в тазгодишната церемония са минимизирали ролята на домакина. Новият стил и темпото на водещите ще изискват по-малко време.

Това е доста удобно за продукцията, затънала в много противоречия и несигурност. Академията положи основите за преразглеждане с цел множество промени, обявени миналото лято. Сред тях са окончателно съкращаване на шоуто до три часа и премахване на по-малко значимите категории в шоуто на живо.

Въпросите за качеството и релевантността на "Оскар"-ите бяха повдигнати, след като миналогодишните рейтинги достигнаха най-ниското си ниво, което представлява спад от близо 19% до 26,5 милиона зрители.

Източник: БГНЕС

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.