Трифонов обяви кога стартира телевизията му

  • Трифонов обяви кога стартира телевизията му
    Дата: Снимки: Screenshot
Дата: 22.10.2019 Снимки: Screenshot
Iwoman.bg

Телевизията на Слави Трифонов - "7/8 TV", ще стартира на 4 ноември в 19 часа. Тя ще излъчва 5 часа - от 19:00 до 00 часа. Това обяви днес самият Трифонов в интервю, излъчено във Facebook.

"Да стартираш една телевизия, не е като да стартираш готвене, това е нещо доста сложно. Ние винаги се стремим да бъдем точни и ясни с аудиторията. Не бяхме сигурно кога точно ще се случи, затова обявихме, че ще бъде след 15 септември", обясни шоуменът.

Стана ясно и че "7/8 TV" ще бъде намерена на 78-ми канал на повечето оператори.

Попитан дали ще го има отново "Шоуто на Слави" на екран, той обясни, че това е невъзможно, тъй като шоуто с това име е било години наред в ефира на друга телевизия. За сметка на това пък ще има все шоу с водещ Слави Трифонов, което ще се казва "Вечерното шоу на Слави".

"Бихме могли да инвестираме в новини, в сутрешни блокове - нещо, което правят всички телевизии. Но сме решили сме да предлагаме на пазара нещо, което го няма - ентъртеймънт и свободно мнение - нашата гледна точка. Ще се изразяваме абсолютно свободно според морала и българските закони", категоричен е Трифонов.

 

 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.