Вижте участниците в "Като две капки вода" 2019 (снимки)


Вижте участниците в "Като две капки вода" 2019 (снимки)
Снимка: NOVA

Осем популярни личности ще влязат в неподозирани роли в седмия сезон на предаването "Като две капки вода", което стартира тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

В продължение на 13 лайфа те ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза.

Ето и кои звезди ще гледаме как се преобразяват в шоуто:

Мария Илиева

"Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и позитивно шоу в българския ефир. "Като две капки вода" е голямо предизвикателство за всеки артист с утвърден стил и ще ми бъде много интересно да експериментирам извън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно приключение!", сподели българската поп икона.

Папи Ханс

След успешни музикални проекти като "Кекс" и "Суперпалав", Константин Трендафилов, известен с псевдонима Papi Hans, ще има възможност да направи свой прочит на 13 световни образа, които Бутона на късмета ще му предложи. "Аз + "Като две капки вода“? Не ми се мисли какво ще се случи!“, заявява с присъщото си чувство за хумор артистът, който очаква изненади от себе си и шоуто.

Петя Буюклиева

“Като две капки вода" освежава и зарежда емоционално и неповторимо ефира! Страхотно е, че в седмото издание на това “шоу на шоата“ получих покана и влизам в кухнята, за да забъркам коктейли от различни образи, които Бутона на късмета ми е подготвил. Обичам предизвикателствата и смело ще скоча в това море от емоции и незабравими превъплъщения и изживявания. Кога, ако не сега! Очаквайте ме артистична, креативна и различна!", разказа изпълнителката.

Милко Калайджиев

"Дълги години през живота си съм пял поп, слушам всякакви музика – от класически хитове до най-съвременни парчета. Не искам да ми се падне Адел – страхотна певица, но би било много трудно за изпълнение. Ще трябва да махна мустаците за шоуто. Със сигурност ще ми се наложи да имитирам и женски образи - няма как да видим Шакира с мустаци!", пошегува се Милко Калайджиев.

ТИТА

"Много обичам да имитирам близките ми, както и популярни хора. Досега обаче съм го правила само на шега пред приятели, за да ги разсмея. Ще ми бъде много интересно да го правя и пред камерите, където обикновено влизам само в образа на ТИТА. За мен ще бъде интересно предизвикателство да оставя този образ вкъщи и да бъда съвсем друг човек на сцената на шоуто", сподели изпълнителката, която направи своя дебют за широката публика като финалист в X Factor 2014.

Дичо

Позитивна нагласа и образи, заредени с ентусиазъм обещава Дичо, който вече се е превъплъщавал на Аксел Роуз като специален гост на шоуто “Като две капки вода”. В кариерата на Дичо остава участието му като фронтмен на група D2 с хитове като "Ледено момиче", "Аз и ти", "Някой ден" и "Това сме ние". Малко по-късно той създава групата VO.X.X. и реализира самостоятелни проекти.

Деси Добрева

"Продължавам, не спирам да съм любопитна и се радвам, че ще участвам в това прекрасно предизвикателство "Като две капки вода“, споделя Деси в очакване на новия сезон. "Една от големите задачи за нея ще бъде да промени този толкова познат глас, който звучи в песни като "Лудо младо“ и "Назад, назад моме Калино". Сценичният хъс и артистичнит талант ще й помогнат в пресъздаването на коренно различни образи и стилове“, споделят вокалните педагози на шоуто.

Стефан Илчев

Стефан Илчев завършва оперно пеене в Музикалната академия и бързо получава главна роля във "Вълшебната флейта". След поредица от признания в международни конкурси, той добива широка популярност именно с автентичните имитации на примата на българската музика – Лили Иванова. В новия сезон на "Като две капки вода“ той ще има възможност да представи творческия си потенциал.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама