Адел отново с песен за Джеймс Бонд


Адел отново с песен за Джеймс Бонд

Очевидно продуцентите на сагата "Джеймс Бонд" са големи фенове на Адел. Британската певица е била избрана за следващия филм за приключенията на агент "007", твърди "Daily Star".

Филмът се очаква да се появи в киносалоните през ноември.

Три години след "Skyfall", Адел има шансове отново да изпълнява музиката във филма. Така тя ще стане първата певица изпълнявала два пъти песен на Джеймс Бонд. В дългия списък от изпълнители, нейни предшественици, са Нанси Синатра, Тина Търнър, Мадона, Алиша Кей и д.р.

Според британския всекидневник в началото на годината Адел е била в Лос Анджелис, за да запише песен за филма. Източник на вестника твърди, че "Адел е една от звездите, които бяха помолени да запишат песен за "Spectre", което означава, че изпълнителката на "Rumour Has It" не е единствената певица, предвидена за следващия филм. Имената на Сам Смит, Лана Дел Рей и Лорд също така се завъртяха. Сам Смит беше фаворит, но Адел получи зелена светлина", твърди източникът.

Според него натискът върху Адел е огромен след успеха й със "Skyfall". За всеки друг това ще бъде подарък, но ако някой може да успее, това е Адел, пише още в статията.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама