Адел представи още една песен от новия си албум


Адел представи още една песен от новия си албум

Британската гордост Адел разкри още една нова песен, която ще бъде включена в нейния предстоящ албум "25”.

Парчето е озаглавено"„When We Were Young”, a певицата представи нейно живо изпълнение от The Church Studios в Лондон, където са записани и част от останалите композициите от "25". "When We Were Young” е написана от канадския музикант Tobias Jesso Jr., заедно със самата певица.

Световната премиера на дългоочаквания албум е на 20-и ноември 2015 година. Това ще бъде първи студиен запис за Адел от 2012 година насам, когато тя спечели престижна награда Оскар за сингъла "Skyfall".

Първи привкус за "25" бе даден с пилотния сингъл "Hello", който предизвика истински фурор. За по-малко от месец песента регистрира близо 400 милиона гледания във видео канала на Адел в YouTube. Пак там, парчето подобри и рекорда за най-гледан музикален клип за първите 24 часа от своята премиера с 27,7 милиона импресии. Отделно композицията оглави музикалните класации в цели 28 държави, включително САЩ и Великобритания, където бе и сертифицирана с платинен статус за продажби. "Hello” дебютира директно на първото място в чарта Billboard Hot 100 и оглави класациите на iTunes за най-сваляна песен в цели 85 държави.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама