Адел: Спирам с турнетата


Адел: Спирам с турнетата
Снимка: Getty Images/Guliver

Адел намекна на почитателите си, че може да се откаже окончателно от бъдеща гастролна дейност, съобщи на сайта си в. "Дейли мирър".

Такъв завой в концертните прояви на 29-годишната изпълнителка прозира в текст в печатните програми за четирите й концерта на стадион „Уембли”, с които завършва 15-месечното й турне.

"Е, това е. След 15 месеца гастроли и 18 месеца, последвали излизането на албума "25", стигнахме до края на пътя. Гастролите са нещо специфично, но не са за мен. Аз съм домошарка и намирам много радост в дребните неща”, казва певицата.

Адел напомня, че в рамките на турнето си е изнесла 119 концерта в Европа, САЩ, Австралия и Нова Зеландия, а с лондонските й изпълнения на 28 и 29 юни, 1 и 2 юли общият брой на концертите й става 123.

"Исках последните ми излизания на сцена да са в Лондон, защото не зная дали някога пак ще правя гастроли", признава Адел.

Тази година певицата триумфира на 59-тата американска церемония за връчването на наградите "Грами". Тя спечели в пет категории.

През март, по време на концерт в австралийския град Брисбън, тя за пръв път потвърди, че официално се е омъжила за Саймън Конеки, който е баща на сина й.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама