Агата Кристи убива Поаро по Epic Drama


Агата Кристи убива Поаро по Epic Drama
Снимка: Epic Drama

„Агата и среднощните убийства“ проследява известната писателка на кримнални романи, която влиза в ролята на детектив, когато решава „да убие“ най-известния си герой. Написан от Том Далтън – автор и на „Агата и истината за убийството“ и „Агата и проклятието на Ищар“ - ТВ филмът дебютира по Epic Drama на 4 септември, събота, в 22:00 часа с повторение на 12 септември, неделя, в 22:00 часа.

Лондон 1940 г. Докато Германия бомбардира Англия и бъдещето й е застрашено от последиците от войната, Агата Кристи взема решение да убие най-известното си творение.

След дванадесет романа на Поаро за шест години Агата би трябвало да е богата жена. Вместо това тя едва свързва двата края. Убиването на Поаро в разгара на тази суматоха изглежда като проява на злост, но Агата има план - да продаде романа на частен купувач, суперпочитател, който няма да пести никакви средства, за да притежава част от историята.

Уредена е среща във всеизвестен лондонски хотел и въпреки присъствието на стар приятел, нещата бързо се объркват. Бомбите падат и труповете се множат. Писателката е в реалната опасност - единственото нещо, което е по-ценно от последния роман на Поаро, е последната книга, написана от Агата Кристи.

В ролята на Агата този път влиза Хелън Баксендейл (от филма „Анонимен“ – по TV1000 на 25 август в 19:15 часа и на 15 септември в 18:20 часа). Блейк Харисън, когото зрителите на Epic Drama познават от „Свят в пламъци“, е Травис Пикфорд. Елизабет Тан, която пък ни е позната от „Сингапурска хватка“, е Юн Юхуан. Алистър Петри („Виктор Франкенщайн“) e Сър Малкълм Кембъл.

„Агата и среднощните убийства“ дебютира по Epic Drama на 4 септември, събота, в 22:00 часа с повторение на 12 септември, неделя, в 22:00 часа. „Агата и проклятието на Ищар“ можете да видите на 5 септември, неделя, от 22:00 часа.

Epic Drama е ТВ канал от семейството на Viasat History и TV1000, посветен на най-добрите драматични сериали в епоха от последните години, достъпен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV. За всички оператори, които предлагат Epic Drama в мрежите си и програмата на ТВ канала посетете epicdrama.bg.

Следете и Facebook.com/EpicDramaBG и instagram.com/EpicDramaBulgaria.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама