Актьорите от "Теория на големия взрив“ са най-скъпоплатените


Актьорите от "Теория на големия взрив“ са най-скъпоплатените
Снимка: Getty Images/Guliver

Участниците в сериала "Теория на големия взрив" окупираха първите четири места на най-високоплатените телевизионни актьори в света, сочи класация на списание "Форбс".

Лидер остава Джим Парсънс, който изпълнява ролята на Шелдън Купър. За година той е спечелил 26,5 милиона долара. Актьорът остава непоклатим на първото място вече четири години подред.

След него са колегите му от сериала Джони Галеки, Саймън Хелбърг, Кунал Наяр. Първият е заработил 25 милиона долара, а другите двама по 23,5 милиона.

"Теория за Големия взрив" е американски ситком, създаден от Чък Лори и Бил Прейди, който дебютира на 24 септември 2007 г. по CBS. Той разказва за ежедневието на двама физици от Калтек, живеещи срещу руса сервитьорка със стремежи към шоубизнеса. Дванайсетият и последен сезон започна на 24 септември 2018 г.

Първата петица оформя Марк Хармън, който изпълнява главната роля в сериала "Военни престъпления", разказващ за работата на агенти от Военноморската криминална следствена служба. Неговият годишен доход е оценен на 19 милиона долара.

В топ 10 намират място още Ед О'Нийл, Ерик Стоунстрийт, Джеси Тайлър Фъргюсън и Тай Бърел от ситикома "Модерно семейство". На последното десето място е Андрю Лилкълн от "Живите мъртви". Той се появява за пръв път в класацията и смени Кевин Спейси от "Къща от карти", след като създателите на сериала скъсаха договора с него заради обвинения в сексуално насилие.

Любопитното е, че и при "Теорията на големия взрив", и при "Модерно семейство" сред скъпоплатените актьори отсъстват актрисите, без които тези два сериала губят своя чар. Това са съответно Кайли Куоко и София Вергара.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама