Албум на Джанет Джексън е №1 35 години след издаването му


Албум на Джанет Джексън е №1 35 години след издаването му
Снимка: Getty Images/Guliver

Джанет Джаксън благодари на феновете си, след като хитовият ѝ албум "Control" отново оглави класациите, съобщи Usa Today.

На 4 февруари албумът "Control" на поп изпълнителката навърши 35 гoдини. След годишнината той се изкачи отново на първо място в класацията на Apple Топ 40 за американски поп албуми.

54-годишната певица сподели видео в Twitter, в което заяви, че е "благодарна" на Бога и феновете, след като албумът ѝ "Control" се класира под номер 1 35 години след издаването му.

"Преди малко се прибрах вкъщи сама и започнах да плача. Плачех, защото бях толкова благодарна за всичко, с което Бог ме благослови, за всичко, което ми даде", каза тя.

Считан за нейния голям пробив в кариерата, "Control" е третият албум на Джанет. Пет сингъла от него попаднаха в класацията на Billboard Hot 100. След излизането си "Control" прекарва 91 седмици в класацията на Billboard за най-добрите R&B и хип-хоп албуми, достигайки номер 1 за първи път на 19 април 1986 г.

"Искам да благодаря на всички вас, че отново ме направихте номер едно след 35 години", каза тя във видеото. "И след милион години не бих си помислила, че това ще се случи. Наистина го оценявам и толкова много ви обичам", обърна се звездата към феновете си.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама