Алек Алексиев се снима във филм с Орландо Блум (снимка)


Алек Алексиев се снима във филм с Орландо Блум (снимка)

Александър Алексиев ще играе заедно с холивудския актьор Орландо Блум във филма "Преден пост".

Той сам се похвали, като сподели кадър от снимачната площадка в Instagram.

Вижте тази публикация в Instagram.

On set. #theoutpost #actor

Публикация, споделена от Aleksandar Aleksiev (@alek.aleksiev) на

Макар ролята на звездата от медицинския сериал "Откраднат живот" да е поддържаща, той е един от двамата български артисти, успели да вкарат имената си в каста, съобщи "Монитор".

Другият е младият Марин Рангелов, който дебютира на големия екран миналата година в лентата на режисьорката Иглика Трифонова - "Асансьор за пациенти". Филмографията на Рангелов се допълва от проекта на Netflix "Ангелът", вдъхновен от историята на египетския бизнесмен Ашраф Маруан.

С участие в "Преден пост" се разписват и звездите от хитовия сериал "Бягство от затвора" - Джеф Пери и Еймори Ноласко. 

Преди дни синът на легендарния холивудски ас Клинт Истууд - Скот, който има главна роля в "Преден пост", направи втора визита у нас, за да довърши работата си по проекта.

Мъжът, който слага униформата на небезизвестния сержант Клинтън Ромеша, успя да стигне и до Витоша. За това стана ясно от снимки и видео в социалните мрежи.

"Невероятна неделя, в която почивам от снимките на "Преден пост" в България", написа към кадър от лифтова кабинка той. Актьорът неведнъж сподели с феновете си, че е очарован от нашата страна.

Припомняме, че сюжетът на продукцията се върти около битката на американски войници с 400 талибани в Афганистан през октомври 2009 година. Филмът е базиран на едноименния бестселър на журналиста Джейк Тапър. На режисьорския стол сяда Род Лури, а участие взимат още звездата от "Три билборда извън града" Кейлъб Ландри Джоунс и синът на Мел Гибсън – Майло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама