Алекс Петканова става водеща


Алекс Петканова става водеща
Снимка: bTV

С красиво и усмихнато попълнение в екипа си стартира предстоящият сезон на "Гласът на България". От 23 февруари в ролята на V-Reporter и водещ на дигиталната рубрика "Гласът зад кадър" ще влезе Александра Петканова. В тандем с добре познатите звездни водещи - хип-хоп дуото Pavell&VenciVenc’, тя ще следи какво се случва в предаването и три пъти седмично ще разкрива ексклузивно съдържание в дигиталните платформи на медията.

Петканова ще разкрива за зрителите вълнуващи моменти от работния процес, както и миговете на напрежение и смях между новата вълна музикални таланти и треньорите. Като V-Reporter тя ще предлага и забавни предизвикателства, показващи в различна светлина както кандидатите за славата, така и Графа, Камелия, Михаела Филева и Иван Лечев.

"Много съм щастлива, че bTV ми даде възможност да бъда част от екипа на най-гледаното музикално шоу! Радвам се, че мога да проследя от различен ъгъл пътя на талантите към голямата сцена и да споделя със зрителите най-вълнуващите преживявания на участниците в битката за титлата "глас на България“. В дигиталната рубрика "Гласът зад кадър" участниците и треньорите ще покажат повече от емоциите, надеждите и амбициите си", коментира Александра.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама