Алекс Сърчаджиева била "изхвърлена като парцал" от Нова телевизия


Алекс Сърчаджиева била "изхвърлена като парцал" от Нова телевизия
Снимка: Instasgram

Телевизията е място, където хората могат да бъдат безскрупулни. Поредното доказателство е откровението на продуцента Радо Тушев, което той направи преди часове във Facebook профила си. Тушев, който е познат и като гласа зад кадър в риалитито шоуто "Big Brother", разкри причината Алекс Сърчаджиева вече да не е водеща на предаването "Игри на волята". Припомняме, че половинката на покойния Иван Ласкин беше заменена от актрисата Ралица Паскалева, позната като д-р Галя Стилянова в сериала "Откраднат живот".

Както стана ясно от думите на Тушев, тя си е тръгнала по много грозен начин от Нова телевизия. Ето какво написа той в социалната мрежа:

"Не съм я виждал физически от лятото. Не съм я прегръщал оттогава. Тя наистина познава всички страни на живота. Той обикновено се отнася с нея безобразно.

Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък. Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя. Ти си най-добрата!"

Разбираемо, постът му събра много коментари, като повечето от тях подкрепят Алекс и негодуват срещу ужасното отношение към нея.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама