Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев участват в "Женени с деца"


Алекс Сърчаджиева и Любо Ковачев участват в "Женени с деца"

Представяме ви семейство Николови. Тя – Дора Николова – младоженка, влюбена в съпруга си, кариеристка, феминистка, директор на банков клон, със строг и консервативен вид, зад които обаче се крие първичност и известна доза разкрепостеност. Той – Мишо Николов – 30-годишен хубавец, класически пример за мъж под чехъл, отказал се напълно от обичайните мъжки занимания заради жена си, работи в същата банка, но с доста по-скромна от нейната банкова сметка... Двамата обаче вярват в съвместното щастие, в семейната хармония, в романтиката на брака... и освен всичко това, те са българските Марси и Стийв Д’арси – съседското семейство в хитовия сериал "Женени с деца", чиято адаптирана версия Нова ТВ ще излъчи през март месец.

Кого обаче ще видят зрителите в техните роли? Лица, които ще им бъдат познати, но едновременно с това ще ги срещнат за първи път в подобни роли – Алекс Сърчаджиева и Любомир Ковачев.

Сега обаче и на двамата им предстои коренно различно предизвикателство, а именно – да се превъплътят в ролята на Дора и Мишо Николови, съседите в българската адаптация на "Женени с деца".

Алекс признава, че това е един от любимите й сериали. При Любо обаче е различно – попадал е случайно, но никога не се е заглеждал. За нея образът на съседката е много интересен и с удоволствие би я изиграла. Той никога не е очаквал, че ще го изберат за комедийна роля в ситком.

На въпроса "Повече прилики или разлики има между теб и твоя герой?", Алекс отговоря многозначително: "Ще се разбере, като започнат репетициите". Любо обаче е категоричен: "Нямаме нищо общо". И макар героят му да е мъж под чехъл, младият актьор признава, че трудно някоя жена може да го води за носа, защото за него свободата е най-важна. На екрана двамата ще бъдат едно щастливо семейство. В живота обаче Алекс не вярва в брака, но Любо вярва.

Той не открива визуална прилика между себе си и Дейвид Гарисън – американският актьор, който играе Стийв Д’арси, но вярва, че за да бъде един образ колоритен, трябва не само да стъпиш върху оригинала, но да добавиш и нещо свое. Това смята да направи и с Мишо Николов – да му даде частица от себе си. Алекс е щастлива, че има възможност да играе както драматични, така и комедийни роли, защото последното, което иска, е хората да я отъждествяват само с един вид превъплъщения.

А кои пък са съседите на Николови? Кои са българските Ал и Пеги Бънди? Това остава загадка...

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Бръчките би трябвало да са следи от минали усмивки.

Дъглас Адамс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама