Ана де Армас разкри общото между нея и Мерилин Монро


Ана де Армас разкри общото между нея и Мерилин Монро
Снимка: Getty Images

Звездата от филмa "Блондинка" Ана де Армас краси новия брой на списание Hollywood Authentic. В него тя отново се превъплъщава в Мерилин Монро пред обектива на английския фотограф Грег Уилямс.

В интервю за изданието 34-годишната актриса разказа какво е общото между нея и легендарната холивудска филмова звезда. Според Ана тя не е повярвала веднага, че ролята ѝ подхожда, защото в началото не е намерила нищо, което да я свърже с Монро.

"Но след като проучих нейната биография, видях неочаквани паралели между мен и нея. Това до голяма степен се дължи на факта, че тя като жена е съществувала в среда, която се опитва да я експлоатира, но се опитва да накара хората да я възприемат като сериозна актриса. Чувствам я близка."

Ана отбеляза, че оттогава филмовата индустрия се е променила малко и бизнес акулите все още пречат на актрисите да разчупят наложения им типаж.

"Но не искам да се ограничавам. И мисля, че Мерилин е била достатъчно умна, тя е знаела как работи бизнесът и се е опитала да отиде отвъд това. Тя е била амбициозна и е искала да стане по-добра, да израсне като актриса", сподели "филмовото ѝ копие."

Играта на Ана де Армас във филма "Блондинка" като цяло се оценява положително от критиците, но самата лента предизвика много спорове - нейните създатели бяха критикувани, че не показват каква е била Монро в реалния живот, а само използват привлекателния образ на "страдащата красота". Представяйки Мерилин като жертва, те пренебрегват много от нейните успехи и постижения, като например факта, че е създала собствена продуцентска компания.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама