Андреа разпъната на кръст като Христос


Андреа разпъната на кръст като Христос

Фолк дивата Андреа се превъплъщава в истинска мъченица в новия си клип към парчето "Лоша". Тя го представи на рождения си ден на 23 януари във Военния клуб в София.

Докато едни се възхищават на идеята, други смятат, че видеото е прекалено скандално. Споровете започнаха още миналата седмица, когато певицата публикува във Facebook снимки, на които е разпъната на кръст, с прободени длани и кървави сълзи. Този религиозен сюжет бързо предизвика негативни коментари, тъй като според някои хора по този начин Андреа се подиграва с Исус Христос.

Ето и как се защити тогава самата Андреа:

"ВИЖДАМ, ЧЕ ТАЗИ СНИМКА ОСВЕН КРАСИВА, МОЖЕ И ДА ВЪЛНУВА! ПРОЕКТЪТ „ЛОША” ЩЕ БЪДЕ НА ЕКРАН ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ. СЕГА ОБАЧЕ ИМАМ ЕДНА ИГРА ЗА ВАС. ЩЕ ВИ ПУСНА ЖОKEР ЗА ВИДЕОТО КЪМ ПЕСЕНТА „ЛОША”, А ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ, СЪОБРАЗЯВАЙКИ СЕ С НЕГО И ГЛЕДАЙКИ ТОЗИ КАДЪР, ДА МИ КАЖЕТЕ КАК СПОРЕД ВАС ЩЕ СЕ РАЗВИЯТ НЕЩАТА В НАЙ-НОВОТО МИ ВИДЕО.

ЕТО ГО И ЖОКЕРЪТ:

Разпъването на кръст или разпятието в историята е начин за изпълнение на смъртно наказание. То води началото си от асирийския цар Шалманезер (9 в. пр. Хр.) като наказание за престъпници, при което осъдените са намушквани на кол, разпъвани на кръст и още живи издигани на високо, за да бъдат видени от тълпата. Целта на разпъването на кръста не е да покаже жестокостта, а да се всее страх във всеки, който би дръзнал да се противопостави на волята властващите."

От нейните думи подразбираме, че тя иска да каже, че разпъването на кръст се е правело още преди Христос и нейното видео не го обижда.

Клипът изглежда доста скъп, като в него има кървави битки и магически елементи. В края на видеото Андреа възкръсва като ангел. Просто прекрасно, нали?

Според вас клипът на Андреа обижда ли Христос и религията?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама