Анелия изкопира Риана (видео)


Анелия изкопира Риана (видео)

На българска музикална сцена й липсва безобразно много оригиналност. Или не, хайде да не слагаме всички под общ знаменател, защото има талантливи изпълнители, а да назовем единствено името на този, който визираме. Става дума за фолк певицата Анелия, която за пореден път доказа липсата на каквато и да е мисъл в свой клип. Тя очевидно иска да бъде Бионсе, а вече и Риана, но за съжаление това няма как да стане, когато копираш колегите си зад Океана.

“Нашата” певица пусна видео към песента си “Не мога да губя”, което не може да се каже, че е вдъхновено от клипа на Риана към песента й “Stay”.



Анелия направо е пресъздала цялостната обстановка във ваната, махнала е грима си, добавила е няколко пръстена като Рири и си мисли, че е ок. Ами, не е! Не е, защото дори и да приемем, че Риана не живее в България, българите не сме идиоти и гледаме клиповете на американците. Гледаме, че даже се случва да ходим и на техни концерти. Познаваме дори и творчеството им, така че не може да бъдем заблудени.

Не е честно обаче да критикуваме само Анелия, която очевидно се вживява в ролята на една българска Бионсе, но вина за копирането има и режисьора Люси Иларионов. Това обаче не се случва за първи или втори път на дуото. Анелия дори си уши тоалет като този на Бионсе от песента й “Crazy in Love” в оранжево и взаимства танците на дивата.

Съгласни ли сте, че са използвани бутоните CTR Copy+CTR Paste от Анелия?

 

Четете още интересни статии в сайта hashtag.bg.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама