Арестуваха Явор Бахаров за побой


Арестуваха Явор Бахаров за побой

Явор Бахаров e бил арестуван от полицията навръх националния празник 3-ти март за побой. Той налетял на бивше гадже след полунощ в центъра на София, на ул. "Фритьоф Нансен". Свидетел станал младеж с германски паспорт, който се впуснал да спасява девойката. Актьорът нападнал и него, пише "Телеграф", като се позовава на свои източници от МВР.

Докато Явор млател младежа обаче минал патрул, а полицаите разтървали двамата. В суматохата момичето избягало, а проверката на документите не се харесала на Бахаров.

Той се нахвърлил с юмруци и върху униформените, а след като бил озаптен, го откарали в ареста на Първо районно управление.

Обискът показал, че у себе си актьорът не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Впоследствие бил докаран под конвой в Софийския районен съд, където вчера е осъден по бързата процедура, по Указа за борба с дребното хулиганство. Магистратите му дали 9 месеца пробация, а той през цялото време актьорът се извинявал за постъпката си.

В късния следобед със специализирания автомобил на Охрана на съдебната власт, звездата от "Стъклен дом" бил докаран в Националната следствена служба, заедно с още няколко арестанти. След час получил вещите си и напуснал следствието.

33-годишният актьор не за първи път се сблъсква с правосъдието. През 2011 г. беше арестуван за притежание на трева.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама