Ариана Гранде пя в почит на жертвите от Манчестър


Ариана Гранде пя в почит на жертвите от Манчестър
Снимка: Getty Images/Guliver

Близо две седмици след смъртоносния атентат по време на концерта й в Манчестър, американската певица Ариана Гранде изнесе благотворителен концерт вчера, въпреки терористична атака в Лондон в събота.

Гранде се изправи пред 50 000 души, малко след експлозията в "Манчестър арена", оставила след себе си 22 жертви и 116 ранени. Към изпълнителката се присъединиха още имена в поп музиката като Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Роби Уилямс, Фарел Уилямс, Майли Сайръс, Крис Мартин и други.

Постъпленията от концерта "One Love Manchester" ще бъдат дарени за фонд, създаден за подпомагане на семействата на жертвите.

Ариана Гранде, която се описа като "разбита" след нападението от миналата седмица, веднага се завърна в САЩ, прекъсвайки турнето си. По-късно обаче тя обеща да се върне на Острова за благотворителен концерт, пишейки в Инстаграм: "Музиката е създадена, за да ни излекува, да ни обедини и да ни направи щастливи“.

"Ще продължим в чест на тези, които загубихме, на любимите ни, на моите фенове и на всички, засегнати от тази трагедия", добави тя.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама