Асен Блатечки отново жури в България търси талант


 Асен Блатечки отново жури в България търси талант

Любимецът на женската аудитория – Асен Блатечки, е третият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант".

Шоуто се завръща през 2016 г. в ефира на bTV с юбилеен сезон предизвиквайки всеки, готов да сподели своя талант пред многомилионна аудитория и да чуе авторитетното мнение на Михаела Филева, Любен Дилов - син и Асен Блатечки в качеството им на оценяващи, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

"Чувствам се много добре и съм в очакване отново да изживея приятни емоции. Миналият път, когато бях жури, много се забавлявах и ми беше страшно приятно през цялото време. Аз не мога да кажа, че отивам да търся нещо определено, защото талантът, когато се появи някъде те зашлевява и ти просто няма как да не го видиш. Затова моят съвет е хората първо да се осмелят да се запишат да участват и второ, ако вече са го направили, да дадат всичко от себе си и да го направят от сърце", споделя актьорът по повод предстоящото си участие като жури в "България търси талант”.

Освен Любо и Асен, още един мъж ще седне на масата с хиксовете, което прави Михаела единствената дама в журито. Кой е той, ще стане ясно съвсем скоро.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама