Ашли Греъм води предаване, вдъхващо живот на къщата на Барби


 Ашли Греъм води предаване, вдъхващо живот на къщата на Барби
Снимка: Warner Bros

Вдъхновена от изключителната, непреходна популярност на куклата, превърнала се в световна икона и от вълнението около предстоящата премиера на филма на Warner Bros. Pictures "Барби", HGTV използва несравнимата сила на своите експерти-водещи, за да създаде четири изпълнени с носталгия по детството епизода. В "Barbie Dreamhouse: предизвикателството", изпълнено с популярни гости, история на попкултурата и множество изненади, водещ е супермоделът, дизайнер, автор и предприемач Ашли Греъм. В него участват осем отбора от суперзвезди на HGTV, които ще превърнат дом в Южна Калифорния в истинска къща на мечтите на Барби.

"Нямам търпение да видя как характерният стил на Барби ще бъде претворен в реални размери в един истински дом", споделя Ашли Греъм. "Тя заема толкова специално място в сърцето ми, особено след като през 2016 г. Mattel създаде единствената по рода си кукла по мое подобие. Чувствам тази мечта и фантазия завършена, след като имам участие в създаването на куклената в реалния живот."

По време на поредицата в създаването на къщата на мечтите на Барби участват 15 талантливи експерти по дизайн и ремонт на дома от HGTV и един известен готвач от Food Network. По време на състезанието прочутият дизайнер и сътрудник на Барби Джонатан Адлер ще бъде главен съдия заедно с дизайнера на HGTV и експерт по къщичките-мечти на Барби Тифани Брукс, към които всяка седмица ще се присъединява гост-съдия знаменитост. Всеки епизод ще включва завладяващо и носталгично съдържание за Барби, като отборът му ще реализира смели проекти, които са синоним на емблематичната къща, включително светещ дансинг и аквариум-бюро, както и реални игрови елементи като въртележка за шапки в гардероба на Барби и асансьор - телефонна кабина за домашни любимци в дневната.

На финала спечелилият дизайнерски екип ще направи дарение за кауза.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама