Аспарух от "Игри на волята": Предизвиквам Алекса на ММА двубой в клетка


Аспарух от "Игри на волята": Предизвиквам Алекса на ММА двубой в клетка
Снимка: Facebook

Един от най-силните мъже, участвали някога в "Игри на волята", определено е Аспарух. Той беше част от племето на Непобедимите, но напусна играта след елиминационен дуел с Филип.

Битката между двамата беше много тежка и оспорвана, но за съжаление, Аспарух се контузи по време на играта и трябваше да напусне предаването.

В един от епизодите станахме свидетели на нападки между Пух (както му викаха всички) и сърбина Алекса. Това се превърна в истинска война между двамата участници. Алекса нарече Аспарух мишка, тъй като номинирал жени за елиминационни битка, в това число и любимата на Алекса - Елица.

Между двамата тече една "Instagram война", където те си отправиха заплашителни съобщения.

Днес в предаването "На кафе" при Гала Аспарух разкри какви са отношенията между двамата:

"За първи път ние се видяхме в предаването на плажа. Той директно започна да се заяжда с нас, аз му отговорих възможно най-кратко и ясно, без да му се обяснявам. Той не ме познава лично, а говори някакви неща за мен, които не са верни – че съм бил човек с мише сърце, което накърнява достойнството и честта ми. Това ме засегна много, защото моите най-близки гледат това нещо".

В ефир Аспарух предизвика Алекса:

"Аз искам да предизвикам Алекса на двубой в най-голямата федерация по ММА да се изправим един срещу друг. Там си има определени правила и може да си решим проблема като спортисти в клетка със съдия."

Той се извини публично за острата си първоначална реакция и заплахите (вижте ги тук), които е отправил към сърбина. И ще очаква отговора на Алекса дали ще е съгласен на този двубой.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама