"Бамби" с нова компютърно анимирана версия


"Бамби" с нова компютърно анимирана версия
Снимка: Стоп кадър

Анимационният филм "Бамби" от 1942 г. е една от малкото класики на "Дисни", която досега не е била подложена на неотдавнашната тенденция на компанията да създава игрални версии на огромния си каталог от анимационни филми. Това обаче скоро ще се промени. Според Deadline актрисата от "Зората на мъртвите" и режисьорка на "Жените говорят" Сара Поли е в преговори за режисура на "live-action" римейк на филма. Филмът ще използва фотореалистичен CGI, подобен на римейка на "Цар Лъв" от 2019 г.

Ако преговорите са ползотворни, Сара Поли ще бъде последната от дългата поредица големи режисьори, които са създали "live-action" римейкове за "Дисни". Други известни режисьори, които са създавали такива римейкове, са режисьорът на "Железният човек" Джон Фавро, режисьорът на "Шерлок Холмс" Гай Ричи, режисьорът на "Завръщане в бъдещето" Робърт Земекис и режисьорът на "Едуард Ножиците" Тим Бъртън.

Въпреки че предстоящият римейк на "Бамби" е обявен за "live-action", в оригиналния "Бамби" няма видими човешки персонажи, като единственото споменаване на хора са ловци извън екрана. Вероятно няма да има хора на екрана, което означава, че е малко вероятно "Дисни" да приложи каквито и да било елементи на жива игра. Вместо това всички животни и околна среда вероятно ще бъдат компютърно анимирани, което означава, че твърдението за "live-action" е само във връзка с фотореалистичния характер на анимационния филм.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама