Bebe Rehna идва за първи път в България


Bebe Rehna идва за първи път в България

Bebe Rehna официално е потвърдена като един от хедлайнърите на MTV Presents Varna Beach на 15 юли. Родом от Ню Йорк, Bebe Rehna е наелектризиращ изпълнител на живо, който ще развълнува българската публика на Варненския плаж.

Големите й международни хитове, като "I Got You", "In The Name of Love", "No Broken Hearts", "Me Myself and I" и "The Way I Are", постигат огромен успех по целия свят. Общите проекти на Bebe с артисти като Nicki Minaj, Martin Garrix, Lil Wayne и G-Eazy я позиционират като един от най-модерните, вълнуващи, водещи международни поп изпълнители.

Bebe Rehna сподели “Развълнувана съм от възможността да изпълня своите песни на живо за първи път в България. Очаквам с нетърпение да видя почитателите си във Варна! Знам, че имам много специални фенове в България и можем да бъдем част от това невероятно MTV събитие заедно."

От днес също е потвърдено, че поп сензацията Dara, чиито отличителен глас и забележителна индивидуалност я превърнаха в любимка на публиката, откакто стъпи на българската музикална сцена; и Кристиан Костов, който доведе България до безпрецедентното второ място на Евровизия тази година, ще се присъединят към Pavell & Venci Venc' и Поли Генова, като подкрепящи чуждестранните изпълнители.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Шоу


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама